Πυροβολισμοί κατά λεωφορείων, Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα, «Φόνισσα του Κορωπίου», Τόπαλος, Φιλιππίδης και Πισπιρίγκου στο σημερινό Αστυνομικό Δελτίο

11 Ιανουαρίου 2023

Πολλές ειδήσεις και σήμερα στο Αστυνομικό Δελτίο του planetwebradio.gr με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στην εκπομπή “Καλημέρα Αττική” με τον Αναστάση Ατζάμπο.

Αστυνομικό Δελτίο
Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκαν ως πρώτο θέμα οι πυροβολισμοί, το βράδυ της Τρίτης 10/1, κατά λεωφορείων του ΟΑΣΑ στην Ελευσίνα, όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οδηγών μια μηχανή, με δύο επιβάτες, σταμάτησε στην αφετηρία των λεωφορείων και ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο δίκυκλο, προέταξε όπλο και πυροβόλησε προς τα λεωφορεία.

Αναφορά έγινε και στην φρίκη που έζησε στον Άγιο Παντελεήμονα μια 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία που επί τρεις ημέρες την κρατούσε φυλακισμένη και τη βίαζε όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

Στην συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρθηκαν και οι υποθέσεις της αποφυλάκισης της «Φόνισσα του Κορωπίου», η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η σημερινή απολογία της Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της Ανακρίτριας για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακούστε ολόκληρο το σημερινό (11/1) Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη εδώ:


[There are no radio stations in the database]