Δάβαρης: «Οι δυσκολίες της πρώτης θητείας και η επόμενη μέρα της δημοτικής αρχής Μάδη»

6 Ιανουαρίου 2023

Εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής δήμαρχος Παιανίας, Γιώργος Δάβαρης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Δάβαρης αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε η δημοτική αρχή του Ισ. Μάδη από την απελθούσα του Σπ. Στάμου και αιτιολόγησε τους λόγους που οδήγησαν στην αύξηση των δημοτικών τελών.

Παράλληλα, έκανε σαφές ότι γίνονται συγκροτημένες προσπάθειες ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα στο σοβαρό ζήτημα του χρέους των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία πλέον δεν οφείλονται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αλλά στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ο κ. Δάβαρης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αφορούν τα Ολυμπιακά Ακίνητα και τα οφέλη που θα προκύψουν για τους πολίτες της Παιανίας, των Γλυκών Νερών αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων ενώ εστίασε και στις πρόσφατες προσπάθειες εκσυγχρονισμού και αποκατάστασης του ΔΑΚ Παιανίας.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που δημιουργήθηκε εξαιτίας των έργων της αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά τονίζοντας ότι τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν πρόσφατα θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στους δρόμους της περιοχής.

Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν και ο σχολιασμός του κ. Δάβαρη για το κατά πόσο φέρει ή όχι ευθύνες για την κατάσταση που εξελίχθηκε στα Γλυκά Νερά, η ΕΥΔΑΠ.

Επίσης αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση των πρώτων 40 ονομάτων του ψηφοδελτίου της παράταξης Μάδη ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου του 2023, σε συνδυασμό και με τη σύμπραξη με τις παρατάξεις των κ.κ. Θανάση και Μπουλμέτη.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Δάβαρη εδώ


[There are no radio stations in the database]