Euroleague: Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να δηλώσει τον Φακούντο Καμπάτσο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

4 Ιανουαρίου 2023

Ο Ερυθρός Αστέρας δέχθηκε νέα “καμπάνα” από την Euroleague, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δηλώσει τον Φακούντο Καμπατσο στη διοργάνωση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα μπορεί να δηλώσει καμία νέα μεταγραφή ή κάποια προπονητική αλλαγή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στην Euroleague, ενώ οι Σέρβοι θα πληρώσουν και πρόστιμο 25.000 ευρώ για σοβαρές παραβιάσεις των Κανονισμών Οικονομικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR).

Η ανακοίνωση:

“Οι επιβληθείσες κυρώσεις λαμβάνουν υπόψη τη σοβαρότητα των παραβάσεων, οι οποίες περιελάμβαναν ληξιπρόθεσμες οφειλές με παίκτες από την τρέχουσα και προηγούμενες σεζόν, καθώς και την παροχή αναληθών ή ανακριβών πληροφοριών, επιτρέποντας στον σύλλογο να εκμεταλλευτεί αδικαιολόγητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να συνεχίσει την κανονική λειτουργία του παρά την παράτυπη οικονομική κατάσταση στο πλαίσιο του FSFPR.

Η απόφαση αυτή μπορεί να προσβληθεί ενώπιον του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου”.

Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Ερυθρό Αστέρα απέναντι σε Βαλένθια (06/01), Ρεάλ Μαδρίτης (10/01), Μονακό (12/01), Ζάλγκιρις (20/01), Παρτίζαν (27/01), Βίρτους Μπολόνια (31/01), Αρμάνι Μιλάνο (02/02), Μακάμπι Τελ Αβίβ (09/02) και Άλμπα Βερολίνου (24/02), δηλαδή από τη 17η έως και την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.


[There are no radio stations in the database]