Κώτσηρας: Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο – Τι συζήτησαν

4 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση Εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο συντονισμός και οι κοινές δράσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των δύο Υπουργείων για την προστασία των θυμάτων εγκληματικών πράξεων, ειδικότερα και μετά τις νομοθετικές αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και το σημαντικό ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ενίσχυση έρχεται σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχουν ήδη αναληφθεί και υλοποιηθεί από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, με στόχο τις μέγιστες δυνατές συνθήκες ασφάλειας στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Μάλιστα, ο κ. Κώτσηρας ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Θεοδωρικάκο για μία σειρά αιτημάτων εκ μέρους των τοπικών φορέων, τα οποία σχετίζονται με θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στις πόλεις της Δυτικής Αττικής.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, ανέφερε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, με τον οποίο πραγματοποιήσαμε μία εποικοδομητική συζήτηση και σύσκεψη για θέματα συναρμοδιότητας των δύο Υπουργείων.

Παράλληλα, στην ατζέντα της συνάντησης με τον κ. Θεοδωρικάκο τέθηκε και το σημαντικό ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης με προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων στη Δυτική Αττική, προκειμένου οι συμπολίτες μας στην ευρύτερη περιοχή μας και στις πόλεις τους να βιώνουν μία καθημερινότητα με ασφάλεια.

Ως Κυβέρνηση, αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις ανάγκες των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε αμείωτα να εργαζόμαστε.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για την αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και κυρίως για το γεγονός ότι τα αιτήματα που μεταφέρω εκ μέρους των τοπικών φορέων της Δυτικής Αττικής, βρίσκουν ευήκοα ώτα».


[There are no radio stations in the database]