Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γρ. Λέων: Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας για σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας (Συνέντευξη)

4 Ιανουαρίου 2023

Στις προοπτικές εκσυγχρονισμού σημαντικών τοπόσημων της πόλης της Αθήνας αναφέρθηκε με συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του planetwebradio.gr, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Κοιμητηρίων του Δήμου Αθηναίων, Γρηγόρης Λέων.

The Varvakeios Athens Central Market in Monastiraki, Athens, Greece, 2003 / Η Βαρβάκειος Αγορά στο Μοναστηράκι, 2003

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Λέων επεσήμανε τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στη Βαρβάκειο Αγορά ώστε να αποκτήσει σύγχρονη μορφή πάντοτε όμως ως Food Hall της πρωτεύουσας.

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο η Αγορά της Κυψέλης θα μετατραπεί σε ένα σημαντικό πόλο πολιτισμού με τη βοήθεια της Τεχνόπολης της οποίας τα στελέχη έχουν σημαντική εμπειρία.

Ο κ. Λέων μίλησε και για τον σχεδιασμό της περιοχής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με στόχο να δημιουργηθεί ένας μεγάλος πνεύμονας πρασίνου ο οποίος θα ξεκινά από τον λόφο του Λυκαβηττού και θα καταλήγει στο γήπεδο αλλά και στα Προσφυγικά.

Ο αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες συντήρησης που έγιναν για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στα τρία κοιμητήρια του Δήμου Αθηναίων.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr, ο κ. Γρηγόρης Λέων:


[There are no radio stations in the database]