Απάνθρωπες εικόνες: Ανάγκασαν Ρομά να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά

3 Ιανουαρίου 2023

Ένα απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα, με θύμα έναν ενήλικο Ρομά.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, μπήκε σε επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr, κάποιοι ξεκίνησαν να πειράζουν τον άνδρα και κάποια στιγμή – εν αγνοία του ιδιοκτήτη – του πρότειναν να καθίσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, ενώ κάποιος άλλος του έβαλε φωτιά

Ο Ρομά, αμέσως άρχισε να ουρλιάζει, προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά που ευτυχώς τα κατάφερε γλιτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Τότε άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις, ενώ η παρέα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

Το απίστευτο γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έκανε τον γύρο της πόλης. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε την οργή πολλών, οι οποίοι αποφάσισαν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν το θύμα θα κινηθεί νομικά και αν οι δράστες, τελικά, θα την «πληρώσουν».


[There are no radio stations in the database]