Σειρήνες αεράμυνας ήχησαν ξανά στη μισή σχεδόν Ουκρανία

31 Δεκεμβρίου 2022

Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι προειδοποιητικές σειρήνες για αεροπορικές επιδρομές ήχησαν ξανά στην Ουκρανία με τους πολίτες να τρέχουν στα καταφύγια.

Ο κυβερνήτης της περιοχής του Μικολάιβ, Βιτάλι Κιμ, με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Telegram προειδοποίησε για επερχόμενη πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία υποστηρίζοντας ότι ισχύει για «όλες τις περιοχές».

Παράλληλα, περίπου 200 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από ουκρανικές δυνάμεις στην περιφέρεια Χερσώνα την Πέμπτη, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.

Στο καθημερινό δελτίο που δημοσιεύει το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων, αναφέρεται ότι στη Ζαπορίζια τραυματίστηκαν επίσης 115 στρατιώτες.

«Έτσι, περίπου 200 εισβολείς εξοντώθηκαν στην περιοχή Fedorivka, στην περιοχή Kakhovsky, στην περιφέρεια Kherson, οι πληροφορίες για τους τραυματίες διευκρινίζονται. Επιπλέον, στην περιοχή των Polohy και Velyka Bilozerka της περιφέρειας Ζαπορίζια, ο εχθρός έχασε 115 στρατιώτες τραυματίες, 5 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού διαφόρων τύπων, ένα συγκρότημα αντιαεροπορικών πυραύλων και μια αποθήκη πυρομαχικών καταστράφηκαν».


[There are no radio stations in the database]