Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση του Πούχατς – Στα πλάνα για το ματς με τον Λεβαδειακό

31 Δεκεμβρίου 2022

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στο «Γιώργος Καλαφάτης» έκανε το πρωί του Σαββάτου (31/12) ο Τιμοτέους Πούχατς. Το πρώτο «χειμερινό», μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και τον διεθνή Πολωνό αριστερό μπακ να περνάει το καθιερωμένο… τούνελ υποδοχής, κάτι που συμβαίνει σε κάθε νεοφερμένο ποδοσφαιριστή!

Ο 23χρονος μπακ (ο 8ος Πολωνός στην Ιστορία του Παναθηναϊκού) έκανε ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί την Παρασκευή (30/12) και απ’ την πρώτη προπόνησή του με την υπόλοιπη ομάδα έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει για το ματς της Τρίτης (3/1, 17:00) με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (16η αγωνιστική) και από τη Δευτέρα (2/1) θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθεί το δελτίο του.

Ο Χουάνκαρ ακολούθησε για δεύτερη σερί μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προλάβει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις 5-2 και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά στις 16:00 της Πρωτοχρονιάς.


[There are no radio stations in the database]