Πρωτοχρονιά 2023: Στην Πλατεία Συντάγματος θα υποδεχθεί η Αθήνα τον νέο χρόνο

29 Δεκεμβρίου 2022

Αντίστροφα μετράει η Αθήνα ώστε να καλωσορίσει την πιο ελπιδοφόρα νύχτα του χρόνου, την Πρωτοχρονιά. Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η πλατεία Συντάγματος με το γλέντι να διαρκέσει μέχρι το πρωί.

Η Πρωτοχρονιά θα βρει τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, με 10μελή ορχήστρα, να ερμηνεύουν τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες και ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές στη γιορτινή και λαμπερή πλατεία Συντάγματος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ θα είναι οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:30 το βράδυ.

Ελάχιστα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στη σκηνή θα ανέβει ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης. Μαζί με τους Αθηναίους θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, για την αλλαγή του χρόνου, που όπως πάντα θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Η έλευση του 2023 θα συνοδευτεί από πυροτεχνήματα, που θα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που θα απογειώσει τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό!

Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της Αθήνας δημιουργούν ένα ανοικτό πάρτι για όλους που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


[There are no radio stations in the database]