Ο Johnny Depp… «θέλει να γυρίσει στα παλιά» και αδιαφορεί για την καριέρα του

29 Δεκεμβρίου 2022

Στις παλιές του συνήθειες φέρεται να επιστρέφει ο Johhny Depp και να σαμποτάρει την επιστροφή του στην καριέρα του.

Το 2022 μπορεί να ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, λόγω της δίκης του με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, αλλά και οι «προβληματικές» του συμπεριφορές δεν έχουν εξαφανιστεί.

Ακόμη και πριν από τη δίκη υπήρχαν ήδη πολλές αναφορές για τη συμπεριφορά του στα γυρίσματα και για το πόσο «προβληματικός» έγινε πρόσφατα. «Όλοι νομίζαμε ότι ήταν υπερβολικά αγχωμένος λόγω των προβλημάτων που είχε με την πρώην σύζυγό του, αλλά φαίνεται να είναι ο ίδιος παλιός Τζόνι», αναφέρεται σε δημοσίευμα του «The Daily Beast». Σύμφωνα, με το δημοσίευμα ο ηθοποιός φέρεται στους συναδέλφους του εξίσου απαίσια όπως τους φερόταν και πριν από τη δίκη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Jeanne du Barry», όπου υποδύεται τον Λουδοβίκο XV, ο διάσημος ηθοποιός ήταν εξαιρετικά αγενής απέναντι στη σκηνοθέτιδα και συμπρωταγωνίστριά του, Maiwenn Le Besco.

Ο ηθοποιός Bernard Montial ήταν αυτός που αποκάλυψε αυτές τις φήμες κατά τη διάρκεια του γαλλικού talk show «Touche pas a mon poste!» τον Οκτώβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός έχει ήδη μηνυθεί για λεκτική βία εναντίον ενός άλλου συναδέλφου του σε ένα άλλο κινηματογραφικό πλατό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Τζόνι Ντεπ συμπεριφέρεται σαν ντίβα δεν είναι κάτι άγνωστο. Στις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής», ο ηθοποιός έγινε πασίγνωστος για τις συνεχείς αργοπορίες, αλλά και άλλες προβληματικές συμπεριφορές.

Σε άρθρο του «Hollywood Reporter» το 2017 αναφερόταν ότι ο Τζόνι Ντεπ είχε υπερβολικά προβλήματα με το αλκοόλ, καβγάδες με την πρώην σύζυγό του και άφηνε εκατοντάδες κομπάρσους να περιμένουν για ώρες κάθε φορά. Αν και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer βγήκε να τον υπερασπιστεί μετά από αυτές τις αναφορές, δηλώνοντας το μέγεθος της πίεσης που είχε δεχτεί ο ηθοποιός εκείνη την εποχή. Τώρα που δεν φαίνεται να έχει αυτή την πίεση, επέστρεψε και πάλι στις παλιές του συνήθειες…


[There are no radio stations in the database]