Η 3η σεζόν του «Emily In Paris» είναι ένας ύμνος στη γυναικεία φιλία

23 Δεκεμβρίου 2022

Πρεμιέρα έκανε η 3η σεζόν του «Emily in Paris» στις 21 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix, και υπόσχεται να γεμίσει τις ώρες μας με πολλή μόδα, γαλλικά στερεότυπα και μια ωδή στη γυναικεία φιλία.

Το sequel της σειράς που πρωτοεμφανίστηκε την περίοδο της πανδημίας, χαρίζοντας λίγο κέφι σε μια κατά τα άλλα δύσκολη περίοδο, παραμένει αυθεντικό και ανόθευτο, όσο και οι προηγούμενες δύο σεζόν. Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια Lily Collins βρίσκεται ακόμα στον αφηγηματικό πυρήνα, φωτίζοντας την οθόνη με την αδυσώπητη αλλά αναζωογονητική θετικότητά της.

Αυτό που είναι ελαφρώς διαφορετικό σε αυτή τη σεζόν είναι ότι η σειρά ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο να εξερευνήσει το ευρύτερο σύμπαν των χαρακτήρων που πλαισιώνουν την Emily. Η καλύτερή της φίλη και επίδοξη τραγουδίστρια, Mindy, έρχεται στο προσκήνιο με τις δικές της δυνατές ιστορίες, ενώ η Camille αναλαμβάνει ίσως τον πιο συναρπαστικό ρόλο απ’ όλους. Η δυναμική μεταξύ αυτών των τριών γυναικών και ιδιαίτερα η ανάπτυξη της περίπλοκης φιλίας που αναπτύσσεται μεταξύ τους αποτελεί την αληθινή ιστορία αγάπης αυτής της σεζόν.

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της τρίτης σεζόν, Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy) και Camille Razat (Camille) μίλησαν στο thekit.ca, αποκαλύπτοντας τις δικές τους σκέψεις για όλα όσα θα δούμε να εκτυλίσσονται στα νέα επεισόδια:

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαστε όλοι μαζί. Είναι ενδιαφέρον γιατί η πρώτη σεζόν βγήκε κατά τη διάρκεια της COVID, οπότε δίναμε όλοι χωριστά συνεντεύξεις Τύπου. Αυτή τη σεζόν, μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί εδώ, και είναι σαν μια εξέλιξη του φυσικού και αυτού που θα έπρεπε να είναι. Άλλωστε, η Emily είναι αυτή που είναι χάρη στους χαρακτήρες που την πλαισιώνουν, επομένως έπρεπε να στραφούμε σε αυτούς στη νέα σεζόν», σχολίασε χαρακτηριστικά η Collins.

«Υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσουμε ο ένας τις δεξιότητες του άλλου ως ερμηνευτές, για να βελτιώσουμε τις δικές μας. Υπάρχουμε ο ένας για τον άλλον με νέους τρόπους. Έτσι, αναδεικνύονται οι γυναικείες φιλίες, η συντροφικότητα και η ενδυνάμωση, με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι οι θεατές είχαν δει στο παρελθόν», συμπλήρωσε.

«Η απόχρωση σε αυτές τις φιλίες είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να εξερευνήσουμε. Δεν βασίζεται μόνο στην πλοκή», πρόσθεσε η Park.

Σχολιάζοντας τη φιλία μεταξύ της Emily και της Camille, η Razat είπε: «Είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση, στην οποία είναι ωραίο να δοκιμάζεσαι ως ηθοποιός. Οι δύο ηρωίδες προσπαθούν σκληρά να εμπιστευτούν η μία την άλλη. Θέλουν πραγματικά να είναι φίλες».

«Υπάρχει ένα επίπεδο σεβασμού που το κάνει πιο περίπλοκο», συμπληρώνει η Collins.

Οι πρωταγωνίστριες ρωτήθηκαν εάν παρατηρούν διαφορές μεταξύ του πώς κάνουν φιλίες οι Γάλλοι και οι Αμερικάνοι.

«Υπάρχουν. Όχι με αρνητικό τρόπο, αλλά υπάρχει μια πολιτισμική διαφορά. Είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε πράγματα», σχολίασε η Razat.

«Οι Γάλλοι είναι πιο άμεσοι. Ή μερικές φορές ο σαρκασμός μας διαφέρει. Έχεις δίκιο ότι επιφανειακά ο τρόπος με τον οποίο κάνουμε φιλίες και συνδεόμαστε μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός, αλλά είναι επίσης διασκεδαστικό όταν βρίσκεις κάποιον από διαφορετικό μέρος με διαφορετικό υπόβαθρο από εσένα και δένεσαι αμέσως μαζί του», πρόσθεσε η Park.

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν τα ρούχα ποιου χαρακτήρα θα ήθελαν να κλέψουν από την γκαρνταρόμπα:

«Ποιος έχει τα πιο ακριβά πράγματα; Δεν θα με πείραζε η Sylvie (το πολύ κομψό αφεντικό της Emily), αν και δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω όπως εκείνη. Ή του Julien. Λατρεύω ένα καλό μπλέιζερ μεγάλου μεγέθους», σχολίασε η Park.

«Θα πάω πάντα στης Camille. Η γκαρνταρόμπα της είναι αυτό που θα φορούσα. Κάθε μέρα, λέω: «Είναι δικά μου αυτά ή της γκαρνταρόμπας;» Απλώς θέλω να μάθω αν μπορώ να πάω να το πάρω», είπε γελώντας η Collins.

Η Razat από την πλευρά της αποκάλυψε: «Θα πήγαινα για την γκαρνταρόμπα της Sylvie, γιατί είναι περισσότερο το στυλ μου. Είναι πολύ Παριζιάνα. Αλλά λατρεύω τόσο της Mindy όσο και της Emily, γιατί υπάρχει κάποια χαρά που μερικές φορές λείπει από τη δική μου γκαρνταρόμπα. Φορούν τόσα πολλά χρώματα και το κάνουν πολύ καλά. Στο δικό μου προσωπικό στυλ, δεν ξέρω πώς να φοράω χρώματα, γιατί είμαι πάντα ασπρόμαυρο».


[There are no radio stations in the database]