Ανατολική Αττική ΝΔ: “Κλειδώνουν” οι τρείς πρώτοι βουλευτές – Σκληρή μάχη για τις επόμενες θέσεις

23 Δεκεμβρίου 2022

Πολλές συζητήσεις γίνονται για τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται και αφορούν τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν το 2023. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στο ποσοστό που θα συγκεντρώσει η κάθε παράταξη στις περιφέρειες και σύμφωνα με το άρθρο, στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, η ΝΔ προσεγγίζει το 39% σημειώνοντας νταμπλ σκορ απο τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται κοντά στο 20%.

Εκεί, τραβάει τα βλέμματα ο έντονος συναγωνισμός που υπάρχει μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του σημερινού κυβερνώντος κόμματος, ενώ παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκλογική σειρά που φαίνεται -τουλάχιστον- για τις τρείς πρώτες θέσεις να έχει κλειδώσει.

Σύμφωνα με τη δημοφιλή στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής» που παρουσιάζει μια δημοσκόπηση, αναγνωρίζεται η πρωτιά μεταξύ των υποψηφίων στον Μάκη Βορίδη, η δεύτερη θέση κατοχυρώνεται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα και η πρώτη τριάδα κλειδώνει απο την Βουλευτή Γεωργία Μαρτίνου.

Οι επόμενες τρεις θέσεις δεν διευκρινίζονται ως προς την εκλογική σειρά τους και φαίνεται πως θα έχουμε σκληρή μάχη μεταξύ των υποψηφίων.

Σοφία Ζαχαράκη, Γιώργος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου βρίσκονται κοντά δημοσκοπικά ωστόσο όπως σημειώνει και το «Θεωρείο», αποτελεί κοινή ομολογία ότι ο Βουλευτής Γιώργος Βλάχος, λόγω του ότι είναι διαχρονικός και παραδοσιακός παίκτης της περιοχής, είναι πολύ δύσκολο να μείνει εκτός.

Υπενθυμίζεται οτι η στήλη «Θεωρείο» είχε “προϊδεάσει” -όπως και αποδείχθηκε- από πολύ νωρίς για τις υποψηφιότητες Πέτσα και Ζαχαράκη, στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής.


[There are no radio stations in the database]