Market Pass: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία – «Παρών» τελικά από τον ΣΥΡΙΖΑ

22 Δεκεμβρίου 2022

Δεκτό, κατά πλειοψηφία έγινε η τροπολογία του υπουργείου Υγείας «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας – Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Κατά πλειοψηφία έγιναν δεκτές και οι τροπολογίες.

Στην τροπολογία για την κάρτα αγορών, «ναι» ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση. «Παρών» ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. «Κατά» ψήφισε το ΜέΡΑ25

Επί του άρθρου 88 του νομοσχεδίου «Μεταβατική διάταξη για την κατά παρέκκλιση δόμηση σε εκτός σχεδίου πόλεως περιοχές – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 40 ν. 4759/2020», στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, 179 βουλευτές ψήφισαν «υπέρ», 119 βουλευτές ψήφισαν «κατά» και ένας βουλευτής δήλωσε «παρών».

Γιάννης Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για πολλοστή φορά να παραμείνει απών από τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας της κοινωνίας

“Ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από νέες παλινωδίες κατέληξε να ψηφίσει “παρών” στο μέτρο της κάρτας αγορών. Επέλεξε έτσι, για πολλοστή φορά να παραμείνει απών από τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας της κοινωνίας” σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

“Αποτελεί, κατά πάγια πια τακτική του, θλιβερή εξαίρεση από όλα τα σημαντικά και τα χρήσιμα για την πατρίδα και τους ανθρώπους της. Πολύς στη θεωρία, ελάχιστος στην πράξη: αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ” πρόσθεσε ο ίδιος.


[There are no radio stations in the database]