Τέξας: Οδηγός δολοφόνησε 7χρονο κορίτσι – Κατηγορείται επίσης για τρεις σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά

22 Δεκεμβρίου 2022

Κατηγορείται ότι στραγγάλισε ένα 7χρονο κορίτσι, την Αθηνά Στραντ και πέταξε το σώμα της σε κοντινό ποτάμι, ένας 31χρονος οδηγός εταιρίας ταχυμεταφορών στο Τέξας.

Ο Χόρνερ είπε στην αστυνομία ότι σκότωσε την Αθηνά μέσα στο φορτηγό επειδή φοβόταν μήπως πει στους γονείς της ότι την χτύπησε κατά λάθος με το όχημα.

Είχε αφήσει ένα πακέτο στο σημείο του εγκλήματος – το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του κοριτσιού. Όπως είπε στους αστυνομικούς, «πανικοβλήθηκε» και την πέταξε στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Παρόλο που είπε ότι η Αθηνά δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ο Χόρνερ προσπάθησε να της σπάσει το λαιμό, προτού αποφασίσει να τη στραγγαλίσει με γυμνά χέρια, αναφέρει το ένταλμα.

Πέταξε το σώμα της στον ποταμό Trinity, περίπου 10 μίλια από το σπίτι της.

Ο οδηγός κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε παιδιά.

Οι τρεις κατηγορίες για παρενόχληση δεν σχετίζονται με τη φρικτή δολοφονία της Αθηνάς, όπως είπε ο σερίφης της κομητείας Wise, Λέιν Άκιν.

Ο Τάνερ Χόρνερ κρατείται ήδη στη φυλακή της κομητείας Γουάιζ με τις κατηγορίες της απαγωγής και της δολοφονίας της 7χρονης Αθηνάς.

Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατατέθηκαν από την κομητεία Tarrant, περίπου 35 μίλια από όπου ο Χόρνερ απήγαγε την Aθηνά από το σπίτι της στο Paradise.


[There are no radio stations in the database]