Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας

22 Δεκεμβρίου 2022

Ιδιαίτερα αυξημένη ειναι η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη προς Πειραιά, εξαιτίας ακινητοποιημένου οχήματος.

Κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονται και στην άνοδο του Κηφισού με την κυκλοφορία να είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας, στην Κατεχάκη προς Ηλιούπολη, στη Μεσογείων από Κατεχάκη προς κέντρο, αλλά και και στους δρόμους περιμετρικά του Συντάγματος.

Nωρίτερα, αυξημένη κίνηση καταγράφηκε και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι καθυστερήσεις ήταν της τάξης των 15-20 λεπτών στον κόμβο Πεντέλης έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία).

Η κίνηση στους δρόμους της πόλης και ιδιαίτερα στις εξόδους αυτής αναμένεται πάντως να κορυφωθεί προοδευτικά εντός των επομένων ωρών με την αποχώρηση των εκδρομέων για τις γιορτές.

Με βάση το παραπάνω, σε ισχύ τίθενται από αύριο, Παρασκευή 23/12 τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στις Εθνικές οδούς για την έξοδο των εκδρομέων των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.

Tα μέτρα θα αναπτυχθούν σταδιακά από 23 Δεκεμβρίου 2022 έως 8 Ιανουαρίου 2023, ενώ θα κορυφωθούν τις ημέρες μαζικής εξόδου-εισόδου των οχημάτων, από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.


[There are no radio stations in the database]