Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

20 Δεκεμβρίου 2022

Οι τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου τείνουν να είναι αφιερωμένες στην τήρηση των προθεσμιών, τη διασκέδαση σε χαρούμενες γιορτές με φίλους και τον προβληματισμό για τους προηγούμενους 12 μήνες. Σχεδόν μία εβδομάδα, όμως, πριν υποδεχτούμε τη νέα χρονιά μια ρεαλιστική και προσανατολισμένη προς το μέλλον Νέα Σελήνη μάς προτρέπει να κοιτάξουμε τη φιλόδοξη πλευρά της ζωής.

Πραγματοποιείται την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο του Αιγόκερω, που κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της δέσμευσης. Με λίγα λόγια μάς καλεί να οργανωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να ενταχθούμε σε ένα παιχνίδι σαφές και προσγειωμένο.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο:

Ταύρος

Πού σκοπεύετε να φτάσετε, Ταύροι; Αυτή η δυναμική Νέα Σελήνη σάς εμπνέει να εμβαθύνετε στους στόχους και τις λίστες με τα ταξίδια που ονειρεύεστε. Γίνεστε ανοιχτές σε νέες εμπειρίες και ιδέες που μπορεί να ανεβάσουν την καριέρα σας ή να αλλάξετε την οπτική που είχατε τελευταία για όσα σας απασχολούν. Αυτή η Σελήνη είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επιδοθείτε σε έναν απολογισμό και να καταγράψετε τις σκέψεις, τα όνειρα και τα σχέδιά σας για την επόμενη χρονιά.

Παρθένος

Έχετε ένα δημιουργικό έργο στο πίσω μέρος του μυαλού σας; Αυτό η Σελήνη σάς παρακινεί να βυθιστείτε στις προσπάθειές σας, για να τα καταφέρετε. Μαζί με τη στήριξη από έναν συνάδελφο τα όνειρά σας είναι πιο κοντά στην πραγματοποίησή τους. Να θυμάστε πως το κυνήγι της τελειότητας είναι πάντα κουραστικό και πολλές φορές αναποτελεσματικό, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να δημιουργήσετε και να απολαύσετε, χωρίς να ανησυχείτε διαρκώς για τα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μοιάζει να διαλύεται από την ένταση, εσείς καλείστε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Αυτή η Σελήνη έχει να κάνει με τις βαθύτερες σκέψεις σας και την ανάλυση των όσων έχουν συμβεί. Σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια πιο λογική οπτική και όχι τόσο από τη συναισθηματική. Θα πάρετε μια μικρή γεύση από το τι σας επιφυλάσσει το 2023 αυτές τις ημέρες. Αφήστε λοιπόν πίσω το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και συμπίπτει με την έναρξη της γενέθλιας εποχής σας. Τι καλύτερο από το να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για νέα ξεκινήματα, γνωριμίες και καλοπέραση; Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα αγαπημένα σας, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ιχθύς

Ιδιαίτερα υποστηρικτική είναι αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς. Καθώς προχωράτε προς την καινούρια χρονιά, θυμάστε πως πρέπει να στηρίζεστε και να στηρίζετε τους αγαπημένους σας. Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω θα σχηματίσει μια τετράγωνη όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, που σημαίνει ότι μπορεί να αισθανθείτε απαραίτητο να αλλάξετε τα πράγματα και να προσεγγίσετε ένα πρόβλημα με έναν νέο τρόπο. Αυτή η Νέα Σελήνη έχει τον σωστό συνδυασμό για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας.


[There are no radio stations in the database]