Γρ. Ζαφειρόπουλος: Ο Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Αττικής μιλά για την αναμόρφωση του θεσμού

20 Δεκεμβρίου 2022

Τα όσα προτίθεται να πράξει σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ώστε να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής προς όφελος της αυτοδιοίκησης κατ’ επέκταση των πολιτών, ανέλυσε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο Ειδικός Γραμματέας της νευραλγικής αυτής υπηρεσίας, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Ζαφειρόπουλος αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα αλλά και στις προοπτικές αναμόρφωσης της λειτουργίας του θεσμού.

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών για τις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» επίσης από το ΕΚΠΑ.

Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τον Δήμο Χαλανδρίου, αρχικά το 1994 ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από όλες τις παρατάξεις, ενώ από το 2002 έως το 2010 χρημάτισε δήμαρχος Χαλανδρίου.

Στη συνέχεια εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα της Αττικής και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


[There are no radio stations in the database]