«Καλώς ήρθες στη ζωή μου»: Το μεγάλο δώρο για την Ζέτα Μακρυπούλια, σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

18 Δεκεμβρίου 2022

Πλημμύρισε από χαρά η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού ο αδελφός της, Άκης, της έκανε το ωραιότερο «δώρο» λίγο πριν φύγει αυτή η χρονιά.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζει η οικογένεια της Ζέτας Μακρυπούλια το τελευταίο 24ωρο. Στις 17 Δεκεμβρίου, ο αδελφός της παρουσιάστριας, Άκης Μακρυπούλιας, έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αυτό, βέβαια, είναι το 5ο ανιψάκι για τη Ζέτα, η οποία έχει γίνει θεία και από τον άλλο αδελφό της, τον Πάνο Μακρυπούλια. Φυσικά, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και δημοσίευσε μια από τις πρώτες εικόνες του μωρού σε Insta Story, ενώ η πρώτη που σχολίασε το ευτυχές γεγονός ήταν η καλή της φίλη, Ρούλα Ρέβη.

Για 5η φορά θεία η Ζέτα Μακρυπούλια

Ένα Insta Story από το μαιευτήριο στο οποίο διακρίνεται το μωράκι, το 5ο της ανιψάκι, ανέβασε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθε! Πέμπτη φορά θεία».

Στο συγκεκριμένο post, μάλιστα, η γνωστή φωτογράφος και καλή φίλη της Ζέτας, Ρούλα Ρέβη, σχολίασε: «Βρε καλώς τον κούκλο ❤️ να σας ζήσει ❤️».

Μακρυπούλια

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια

Μακρυπούλια

[There are no radio stations in the database]