Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένες στην Κοζάνη

16 Δεκεμβρίου 2022

Σαν έμπειροι κακοποιοί είχαν δράσει δύο ανήλικοι Έλληνες που είχαν διαπράξει μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών στην Κοζάνη, τον περασμένο Αύγουστο! Οι δυο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Οι “άγουροι” κακοποιοί είχαν πλησιάσει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τις δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 73 χρόνων οι οποίες κινούνταν πεζές, το απόγευμα της 17ης Αυγούστου και άρπαξαν με τη χρήση βίας την τσάντα της μίας, ενώ αποπειράθηκαν να αρπάξουν και την τσάντα της άλλης. Όμως η ηλικιωμένη αντιστάθηκε και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή. Η κλεμμένη τσάντα εντοπίστηκε σε άλλη περιοχή της Κοζάνης και αποδόθηκε στην κάτοχό της, αλλά έλειπαν τα χρήματα που είχε στο εσωτερικό της.

Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δυο ανήλικων δραστών και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία, η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.


[There are no radio stations in the database]