H Cardi B αποκαλύπτει τι την εμποδίζει να κυκλοφορήσει νέα μουσική

9 Δεκεμβρίου 2022

Η Cardi B εξήγησε στους θαυμαστές της γιατί αργεί τόσο πολύ να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της.

Την Τρίτη (6 Δεκεμβρίου), η Cardi B έκανε μία ζωντανή μετάδοση μέσω του Instagram για να μιλήσει στους ακολούθους της και τελικά αναφέρθηκε στην τετραετή καθυστέρηση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

«Έχω όντως άγχος», αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του livestream.

«Έχω πολύ άγχος γιατί ξέρω ότι αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ μου πρέπει να βγω σε περιοδεία. Και έχω άσχημο άγχος αποχωρισμού από τα παιδιά μου», πρόσθεσε η 30χρονη ράπερ, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Offset.

«Όσον αφορά τη μουσική, αισθάνομαι ότι δεν μου αρέσει τίποτα. Αισθάνομαι ότι έχω τόσα πολλά τραγούδια, αλλά δεν μου αρέσει τίποτα. Σαν να μην είναι τίποτα αρκετά καλό. Έχω τόσα πολλά λεφτά στην άκρη, που λέω: “Ναι, ό,τι πεις”», συνέχισε.

Η Cardi B δήλωσε ότι η τελευταία εμφάνισής της, για την οποία έλαβε αμοιβή ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, της υπενθύμισε ότι αγαπάει να ανεβαίνει στη σκηνή. Αλλά το γεγονός ότι αμφισβητεί τον εαυτό της μουσικά έχει μετατρέψει το κάποτε διασκεδαστικό επάγγελμά της σε αγγαρεία.

Megan Thee Stallion και το «Up», αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την παραγωγή του δεύτερου άλμπουμ της.

Τον περασμένο μήνα, η Cardi B αντέδρασε στην κριτική των θαυμαστών της, οι οποίοι παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το επόμενο άλμπουμ της και δεν έχει κάνει ξανά περιοδεία.


[There are no radio stations in the database]