Ασπρόπυργος: Ρομά έβαλαν φωτιά σε κατάστημα ελαστικών και σε ένα λεωφορείο

8 Δεκεμβρίου 2022

Μία ομάδα Ρομά έβαλε φωτιά σε κατάστημα ελαστικών επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, το βράδυ της Τετάρτης (07/12).

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά λόγω των υλικών, ενώ στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Διάρρηξη στην επιχείρηση που πήρε φωτιά

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αστυνομία, νωρίτερα είχε γίνει διάρρηξη στη συγκεκριμένη επιχείρηση, με τους δράστες να αφαιρούν μεγάλο αριθμό ελαστικών. Η κλοπή έγινε αντιληπτή περίπου τις 9 το βράδυ από τους υπεύθυνους του καταστήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή περίπου τις 9 το βράδυ από τους υπεύθυνους του καταστήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Άνω Λιόσια: Φωτιά σε λεωφορείο

Την ίδια ώρα νεαροί Ρομά επιτέθηκαν σε ένα αστικό λεωφορείο, προπηλάκισαν τον οδηγό, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου και ύστερα πυρπόλησαν το λεωφορείο στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες, καθώς βρισκόταν μέσα στο αμαξοστάσιο, στη διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού.

Η Ο.Σ.Υ αποφάσισε να εκκενώσει το συγκεκριμένο αμαξοστάσιο με αποτέλεσμα 22 αστικές γραμμές που εξυπηρετούσαν τη μεταφορά προς και από το κέντρο να «παγώσουν».


[There are no radio stations in the database]