Μπίλι Αϊλις: Το να μεγαλώνεις έχοντας διεθνή φήμη ήταν τραυματικό

7 Δεκεμβρίου 2022

Η Μπίλι Αϊλις είναι το κορίτσι που απέκτησε διεθνή φήμη, ήδη από τα 14 της έτη και σήμερα είναι μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ενώ διαθέτει και 107 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Πρόκειται για τη νεότερη γυναίκα solo headliner στο Glastonbury και τη μοναδική που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα και έχει κερδίσει Όσκαρ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο BBC αποκάλυψε ότι η σχέση της με τη δύναμη που σου δίνει η διασημότητα είναι δύσκολη: «Είναι πραγματικά δύσκολο και τραυματικό να έχεις τόση δύναμη, γενικά» είπε στη δημοσιογράφο Megha Mohan:«Είναι δύσκολο να έχεις δύναμη και είναι πραγματικά δύσκολο όταν πριν δεν είχες δύναμη. Είναι δύσκολο να μην εκμεταλλευτείς τη φήμη και να μην κάνεις κατάχρηση».

Δείτε το βίντεο

Η Αϊλις έγινε διάσημη με το πρώτο της τραγούδι «Ocean Eyes» το οποίο έγινε επιτυχία μέσα σε μια νύχτα. Στη συνέντευξη, η τραγουδίστρια θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν για ένα 14χρονο κορίτσι να βρίσκεται σε συναντήσεις με δισκογραφικές, ενώ ανέφερε ότι ξαφνικά βρέθηκε με ισχυρούς ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, εξηγώντας: «Κοιτάζω πίσω με αγάπη, κυρίως, αλλά, ξέρετε, ήταν τόσο αστείο να είσαι ένα 14χρονο κορίτσι να κάνει εκατοντάδες τέτοιες συναντήσεις»

Στην ίδια συνέντευξη η Μπίλι Αϊλις αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Your Power», ένα τραγούδι που είναι εμπνευσμένο από τους ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

Όπως δήλωσε η νεαρή καλλιτέχνιδα θεωρεί τρομακτικό να ασκεί επιρροή στους άλλους, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ καλή σ’ αυτό. Μεταξύ άλλων στο πλήθος συνεντεύξεων που έχει παραχωρήσει έχει μιλήσει για την περιπέτεια με την κατάθλιψη και το σύνδρομο Tourette, καθώς και για την αυτοδιάθεση, με σκοπό να αφυπνίσει τον κόσμο γύρω της.

H 20χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια ανέφερε μάλιστα στη Megha Mohan ότι μεγάλωσε μαζί με το κοινό της και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της καριέρας της.


[There are no radio stations in the database]