Κιβωτός του Κόσμου: Η δομή στον Πειραιά που φιλοξενεί μόνο κορίτσια είχε δωμάτιο με ένα κρεβάτι και ηχομόνωση

6 Δεκεμβρίου 2022

Οι έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες σε δομή της οργάνωσης που βρίσκεται στον Πειραιά και φιλοξενεί μόνο κορίτσια, φαίνεται να υπήρχε ένα δωμάτιο που περιλάμβανε μόνο ένα κρεβάτι, ενώ είχε ηχομόνωση όπως αυτή που υπάρχει στα στούντιο.

Η εκπομπή «Tlive» επικοινώνησε με τη δομή και εργαζόμενος που εργάζεται στο συγκεκριμένο χώρο τα τρία τελευταία χρόνια, δήλωσε ότι πράγματι υπάρχει το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά χρησιμοποιείται από παιδαγωγούς, σύμφωνα με αυτόν. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει το πότε κατασκευάστηκε, όμως θεώρησε ότι υπάρχει από τότε που το κτήριο έγινε δωρεά στη ΜΚΟ.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή του Alpha επικοινώνησε με τον δωρητή, ο οποίος ανέφερε πως «δεν υπήρχε τίποτα, κάνανε μετατροπές από την “Κιβωτό”. Βάλανε μηχανικούς… Κράτησε πολύ, περίπου 8 με 10 μήνες οι μετατροπές».

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Tlive» το συγκεκριμένο δωμάτιο με την ηχομόνωση και το μονό κρεβάτι, φέρεται να ταιριάζει και τις καταγγελίες και τις αναφορές για την απομόνωση, στην οποία έμπαιναν τα παιδιά τιμωρία.


[There are no radio stations in the database]