Θεσσαλονίκη: Ο θάνατος οδηγού στο τιμόνι προκάλεσε καραμπόλα με έναν τραυματία και κυκλοφοριακό χάος

5 Δεκεμβρίου 2022

Οδηγός έπαθε ανακοπή σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε καραμπόλα με 3 αυτοκίνητα. Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο, μετά τις συγκρούσεις…

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας, ήταν ο απολογισμός των όσων έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στη Λεωφόρο Παπανικολάου, στο ύψος της αερογέφυρας στη Θεσσαλονίκη. Οδηγός υπέστη ανακοπή και πέθανε στο τιμόνι. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και σημειώθηκε καραμπόλα με εμπλοκή άλλων δύο οχημάτων. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός. Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της πόλης. Την ίδια ώρα διαπιστωνόταν ο θάνατος του 61χρονου.

Ένας 61χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε το απόγευμα της Κυριακής περίπου στις 19:30, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Παπανικολάου, στο ύψος της αερογέφυρας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Το συμβάν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με άλλα δύο διερχόμενα οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 61χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την καραμπόλα που προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ένας ακόμη άντρας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε, μεταφέροντάς τον στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο.


[There are no radio stations in the database]