Νέος συναγερμός στη Μαδρίτη – Εστάλη «ματωμένο πακέτο» στην πρεσβεία της Ουκρανίας

2 Δεκεμβρίου 2022

Σήμανε συναγερμός σήμερα Παρασκευή (02/12) στις ισπανικές αρχές, η οποία απέκλεισε την περιοχή γύρω από την πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη, αφότου έλαβε ένα «ματωμένο πακέτο» παρόμοιο με αυτό που στάλθηκε σε άλλες πρεσβείες στο εξωτερικό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Πρόκειται για το έβδομο πακέτο καθώς νωρίτερα αυτλή τη βδιομάδα εστάλησαν έξι επιστολές-βόμβα σε στόχους στην Ισπανία, μεταξύ των οποίων στον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ και την αμερικανική πρεσβεία στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα η Μαδρίτη να ενισχύσει την ασφάλειά της.

Την Παρασκευή, το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι αρκετές από τις πρεσβείες της χώρας στο εξωτερικό έχουν λάβει «ματωμένα πακέτα » που περιείχαν μάτια ζώων. Όπως διευκρίνησε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο, τα πακέτα αυτά, τα οποία είχαν περιχύσει με ένα υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά, έφτασαν στις ουκρανικές πρεσβείες μετά τη σειρά επιστολών- βόμβα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία.


[There are no radio stations in the database]