Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας: Το συγκινητικό μήνυμα στη 40χρονη που πήρε την καρδιά του παιδιού της

1 Δεκεμβρίου 2022

Η διαδικασία μεταμόσχευσης των «δώρων ζωής» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πλέον, σε μια 40χρονη μητέρα στο Ωνάσειο -ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας- χτυπά η καρδιά της Εμμανουέλας.

Η διαδικασία μεταμόσχευσης των «δώρων ζωής» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πλέον, σε μια 40χρονη μητέρα στο Ωνάσειο -ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας- χτυπά η καρδιά της Εμμανουέλας.

Η μητέρα της 21χρονης με μεγαλείο ψυχής έστειλε μήνυμα μέσω του Open στη 40χρονη γυναίκα, τονίζοντας ότι:

«Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδια, αλλα γιατί δεν πήρε την οποιαδήποτε καρδιά. Πήρε μια καρδιά ατόφιο χρυσάφι, μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

Η ίδια συνεχίζοντας, τόνισε:

«Θέλω να την παρακαλέσω να την προσέχει σαν τα μάτια της ώστε να συνεχίσει να χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμα. Να τη χρησιμοποιεί μόνο για να κάνει καλό και αν ποτέ για κάποιο λόγο λυγίζει να σκέφτεται οτι η καρδιά που χτυπάει μέσα της είναι μια καρδιά λιονταρίσια, άνηκε στο πιο δυνατό, χαμογελαστό και αισιόδοξο γεμάτο ενέργεια και πείσμα πλάσμα που κατάφερνε ότι έβαζε στόχο».

«Θα ήθελα να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα, αν θα το επιθυμούσε και αυτή, να την αγκαλιάσω όπως αγκάλιαζα το παιδί μου» συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Έμμας.

Να χαμογελάει πάντα και να χαίρεται κάθε δευτερόλεπτο με τους ανθρώπους που αγαπάει κυρίως με το παιδάκι της γιατί, όπως σίγουρα ξέρει, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Η 40χρονη λήπτρια έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια και τους τελευταίους τέσσερις μήνες βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Η επέμβαση έγινε στο Ωνάσειο και η ασθενής υποστηρίζεται ακόμα μηχανικά λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος που είχε.

Από την πλευρά τους οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της ασθενούς. Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια παρασύρθηκε από έναν 26χρονο οδηγό ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενώ κατηγορείται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Σήμερα στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Έμμας

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα Πέμπτη οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην 21χρονη Έμμα που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία της κοπέλας θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στις 11:00.


[There are no radio stations in the database]