Μουντιάλ 2022: Η Φραπάρ γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών

1 Δεκεμβρίου 2022

Η Στέφανι Φραπάρ γράφει ιστορία στο Μουντιάλ 2022 καθώς θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που θα σφυρίξει αγώνα ανδρών.

Η Στέφανι Φραπάρ θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής του τουρνουά καθώς θα διευθύνει την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Κόστα Ρίκα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (1/12).

Η Stephanie Frappart έχει ήδη γίνει η πρώτη γυναίκα που διαιτητεύει στο Champions League των ανδρών, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και στο γαλλικό πρωτάθλημα (Ligue 1), και τώρα θα… σπάσει νέο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 καθώς επιλέχθηκε να σφυρίξει στην αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ της Γερμανίας και της Κόστα Ρίκα.

Η 38χρονη ρέφερι θα ηγηθεί μιας ομάδας διαιτητών που θα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες στο γήπεδο για τον αγώνα του ομίλου Ε στο στάδιο Al Bayt, με τη Βραζιλιάνα Neuza Back και τη Μεξικανή Karen Diaz Medina να επιλέγονται ως βοηθοί της.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Φραπάρ έχει ήδη γράψει ιστορία στο τουρνουά του Κατάρ, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα αξιωματούχος σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών, όταν ήταν τέταρτη διαιτητής στην ισοπαλία χωρίς γκολ μεταξύ Μεξικού και Πολωνίας την περασμένη Τρίτη.


[There are no radio stations in the database]