Survivor All Star Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Αγιο Δομίνικο

28 Νοεμβρίου 2022

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Survivor All Star που θα κάνει πρεμιέρα μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να έχει τους καλύτερους παίκτες των πέντε προηγούμενων κύκλων και οι παίκτες που θα συμμετέχουν, έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους. Το πρωί της Δευτέρας η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» τη λίστα με τα ονόματα των γυναικών και των ανδρών που θα λάβουν μέρος στο reality επιβίωσης.

Ο λόγος για 15 άνδρες και 13 γυναίκες από όλους τους κύκλους του Survivor. Ωστόσο, όπως επισήμανε Ελενα Πολυκάρπου, υπάρχουν κι άλλα ονόματα που θα ενταχθούν στο παιχνίδι.

Οι γυναίκες και οι άντρες που έχουν υπογράψει για το Survivor All Star

Συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως από τις γυναίκες έχουν υπογράψει οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου.

Ενώ από τους άντρες εκείνοι που έχουν υπογράψει είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας, ενώ Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που μέχρι στιγμής λένε πως δε θα πάνε, αλλά πιθανολογείται να μπουν αργότερα.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2023.


[There are no radio stations in the database]