Fabergé: Συλλογή κοσμημάτων εμπνευσμένη από το «Game of Thrones»

25 Νοεμβρίου 2022

Ο οίκος υψηλής κοσμηματοποιίας Fabergé επεκτείνει τη συνεργασία του με το «Games of Thrones» σε μια πλήρη συλλογή κοσμημάτων.

Ο φημισμένος οίκος ανακοίνωσε πέρυσι τη συνεργασία του με τη Warner Bros. Discovery Global Consumer Products,με την παρουσίαση ενός μοναδικού κοσμήματος αυγού που πουλήθηκε σε ιδιώτη συλλέκτη έναντι 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα αποκάλυψε σειρά κοσμημάτων που αναδεικνύει σχεδιαστικές λεπτομέρειες από τα σκηνικά, τα κοστούμια, τους χαρακτήρες της επικής σειράς φαντασίας και το απόκοσμο τοπίο των Επτά Βασιλείων του Γουέστερος.

Οι δημιουργίες έχουν ως πηγή έμπνευσης το πάθος της ορφανής πολεμίστριας Ντενέρις Ταργκάριεν για τους δράκους της, καθώς και από την αδίστακτη επιδίωξή της για τον Σιδερένιο Θρόνο και τη χρήση κοσμημάτων για να αντανακλά τη δύναμή της.

Ο Fabergé αποκαλύπτει τη συλλογή τμηματικά και η αρχή έγινε με τα κοσμήματα υπό τον τίτλο Dragon, που κυκλοφόρησαν στις 24 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι. Υπάρχουν πέντε σχέδια, το καθένα, από τα οποία κυκλοφορεί σε 10 κομμάτια, σε ασπρόμαυρο και κόκκινο χρωματικό συνδυασμό, τα χρώματα του οίκου Ταργκάριεν.

Η συλλογή Fabergé x Game of Thrones, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Μισέλ Κλάπτον, τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA σχεδιάστρια κοστουμιών του «Game of Thrones», Λίσα Τάλγκρεν επικεφαλής σχεδιασμού του Fabergé και τη διευθύντρια δημιουργικού του οίκου, Γιόσινα φον ντεμ Μπούσε-Κέσελ.


[There are no radio stations in the database]