Το «μαργαριτάρι» της Λατινοπούλου για τα προσφυγικά: Γιατί η ΕΛΑΣ δεν έριξε «έστω» πλαστικές σφαίρες;

24 Νοεμβρίου 2022

Με ανάρτησή της στο Twitter η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναρωτήθηκε γιατί οι αστυνομικοί δεν είχαν εντολή να ανοίξουν πυρ και να πυροβολήσουν «έστω και με πλαστικές σφαίρες» κατά την επιχείρηση στα Προσφυγικά.

Μήνυμα με το οποίο… αναρωτιέται γιατί οι αστυνομικοί που επιχείρησαν την Τρίτη στα Προσφυγικά, στη Λ. Αλεξάνδρας, δεν είχαν εντολή να αρχίσουν να πυροβολούν δημοσίευσε στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πολιτευτής που διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία και πλέον έχει τον ρόλο της αντιπροέδρου στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έκανε μία ακόμη ακραία παρέμβαση ζητώντας αληθινά πυρά μέσα στο κέντρο της Αθήνας, αν και φρόντισε να το… ελαφρύνει γράφοντας «έστω και με πλαστικές σφαίρες».

Με το κείμενο που ανάρτησε στο Twitter η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των αστυνομικών στη χθεσινή επιχείρηση όπου συνελήφθη ένας σεσημασμένος που φέρεται να συνδέεται με την επίθεση στις εγκαταστάσεις του Real ενώ ταυτόχρονα έγιναν δεκάδες προσαγωγές με τις αστυνομικές δυνάμεις να δέχονται επίθεση από άτομα που είχαν «ταμπουρωθεί» μέσα στα κτήρια λίγα μέτρα μακριά από την ΓΑΔΑ.

«7 αστυνομικοί τραυματίες κ 2 εξ αυτών σοβαρά από τη χτεσινή επιχείρηση της αστυνομίας στα προσφυγικά της Λ Αλεξάνδρας. Τους πετάγανε σίδερα, καδρόνια, τούβλα κ πέτρες. Γιατί δεν είχαν διαταγή να πυροβολήσουν έστω με πλαστικές σφαίρες για να υπερασπιστούν τη ζωή τους; Ακατανόητο» έγραψε χαρακτηριστικά με τις αντιδράσεις να είναι ανάμικτες.


[There are no radio stations in the database]