Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε να χαροπαλεύει

23 Νοεμβρίου 2022

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 21χρονη κοπέλα που παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα η αστυνομία γνωρίζει ότι το άτομο που οδηγούσε το όχημα και φέρεται ότι είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας.

Ο 30χρονος ασυνείδητος οδηγός του τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς. Αποφυλακίστηκε υπό όρους. Η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειες για να τον εντοπίσει, προτού επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης αποκάλυψε τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Πρόκειται για έναν Έλληνα ηλικίας 44 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας της 21χρονης κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο του συμβάντος πάτησε και δεύτερη φορά (!) την άτυχη 21χρονη, προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του την νεαρή σοβαρότατα τραυματισμένη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μία νεαρή κοπέλα.

Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί ο οδηγός του σκούρου οχήματος.


[There are no radio stations in the database]