Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει νέα καταγγελία για τον πατέρα Αντώνιο, «Διάλεγε αγόρια για να πηγαίνουν κρουαζιέρες»

22 Νοεμβρίου 2022

Ο θείος του 19χρονου, πρώην τρόφιμου στην «Κιβωτό του Κόσμου», σοκάρει με νέες αποκαλύψεις για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με κάποια παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου», από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών μίλησε στο MEGA για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου μαζί με κάποια από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως ο πατήρ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν αγόρια.

Οι κρουαζιέρες αυτές έγιναν και στο εσωτερικό της Ελλάδας, σε διάφορες πόλεις. Ωστόσο κρουαζιέρες έγιναν και στο εξωτερικό, στην βόρεια Ευρώπη στο Βέλγιο και στην ανατολική Μεσόγειο, στην Ισπανία.

Περίπου δέκα άτομα ήταν στην κάθε κρουαζιέρα, παρ’ όλα αυτά, έγιναν και προσωπικές κρουαζιέρες. Κάποιες από αυτές τις προσωπικές φαίνεται να έγιναν στην Ισπανία.


[There are no radio stations in the database]