Συναγερμός στην Ελευσίνα: Εξαφανίστηκε 16χρονη

18 Νοεμβρίου 2022

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η εξαφάνιση μίας 16χρονης από την Ελευσίνα. Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για την ανήλικη.

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση, πρόκειται για τη Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., 16 ετών από την Ελευσίνα. Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν στις 14 Νοεμβρίου, στις 15:00, από νοσοκομείο της περιοχής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 16χρονης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., έχει υψηλό ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


[There are no radio stations in the database]