Πάτερ Αντώνιος – Κιβωτός του Κόσμου: «Κάποια παιδιά δεν μας συγχωρούν που πήραμε τη θέση των γονιών τους»

18 Νοεμβρίου 2022

Για πρώτη φόρα μίλησε ο Πατέρας Αντώνιος, ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά με την ασέλγεια και τον ξυλοδαρμό τριών αγοριών στην δομή.

Ο Πατέρας Αντώνιος μίλησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», και είπε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος.

Αυτά που δήλωσε: «Είμαι πολύ θλιμμένος και στενοχωρημένος. Εμείς έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας, 25 ολόκληρα χρόνια, στο παιδί που είναι σε ανάγκη κι έχει κίνδυνο. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, το μάθαμε από ένα δημοσίευμα και τίποτα παιρετέρω δεν γνωρίζω.

Αυτό που μπορώ να σας πω όμως είναι το εξής. Σε πολλές συνεντεύξεις μας το έχω αναφέρει. Εμείς έχουμε και φιλοξενούμε παιδιά τα οποία δεν είναι τα συνηθισμένα παιδιά που ξέρουμε.

Από παραβατικές οικογένειες, παιδιά μεγάλα σε ηλικία, παιδιά που δεν ήξεραν από όρια, παιδιά που θέλουν να παραβατούν και η Κιβωτός του Κόσμου με όλο το επιστημονικό της προσωπικό, τους κοινονικούς λειτουργούς, τους ψυχολόγους, τους ψυχιάτρους, πρωτίστως αυτό που κάνουμε είναι να θεραπεύσουμε το τραύμα.

Το τραύμα της ψυχής αυτών των παιδιών, δηλαδή την απώλεια του φυσικού τους γονιού».

Στην συνέχεια ο πατέρας Αντώνιος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το 19χρονο αγόρι: «Δεν ξέρουμε το όνομά του το επίθετό του. Έχουμε πάρει τηλέφωνο και ζητήσαμε περαιτέρω στοιχεία».


[There are no radio stations in the database]