Πολυτεχνείο: Με δυσκολία η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι και σταθμοί του μετρό κλείνουν

17 Νοεμβρίου 2022

Στην Αθήνα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και αλλαγές στη λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σταθμοί μετρό θα μείνουν κλειστοί και γραμμές λεωφορείων θα αλλάξουν διαδρομή για συγκεκριμένες ώρες, λόγω της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Να σημειωθεί ότι στη μία το μεσημέρι έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου και ξεκινούν οι πορείες.

Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία για το Πολυτεχνείο
Κλειστοί θα παραμείνουν για μερικές ώρες τρεις σταθμοί του μετρό σήμερα Πέμπτη, λόγω των μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας για τις διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει σήμερα στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30.

Τροποποιήσεις στα λεωφορεία

Ταυτόχρονα, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται μέχρι τον σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.


[There are no radio stations in the database]