Γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο: Ξεκινάει στη Σύρο η δίκη για την δολοφονία της

17 Νοεμβρίου 2022

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκινά σήμερα στη Σύρο η δίκη για τη γυναικοκτονία της Γαρυφαλιάς Ψαράκου, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της στη Φολέγανδρο.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Σύρου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας περίπου στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης. Στο νησί βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 2021 στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Σύρο

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, σημειώνεται ότι έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, τόσο για τη μεταφορά του δράστη, όσο και για την εξέλιξη της δίκης. Μάλιστα, έχουν φτάσει στην Σύρο δυνάμεις της αστυνομίας και από άλλες περιοχές για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Δικαίωση για τη δολοφονία της κόρης τους ζητούν οι γονείς της Γαρυφαλιάς, οι οποίοι ταξίδεψαν και πάλι στην Σύρο για να παραστούν στη δίκη.


[There are no radio stations in the database]