Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

16 Νοεμβρίου 2022

Στην εκπομπή “Καλημέρα Αττική” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Στη φυλακή ο άνδρας που βίαζε τη σύντροφό του και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Πρόκειται για μία είδηση που είχε προκαλέσει σάλο στο νησί της Κρήτης καθώς τα θύματα σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται είναι η σύντροφος του και η εν διαστάσει σύζυγός του. Να υπενθυμίσω ότι την προηγούμενη εβδομάδα η 49χρονη σύντροφος του κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν και δεύτερη καταγγελία για βιασμό από την εν διαστάσει 34χρονη σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς δεν κατάφερε τελικά να πείσει τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Αγ. Παντελεήμονας: Επ αυτοφώρω σύλληψη σε αλλοδαπο που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη ΑΜΕΑ

Ακόμη μια επιτυχημένη σύλληψη σημειώθηκε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οι οποίοι έσωσαν ηλικιωμένη ΑΜΕΑ από τα χέρια ενός αλλοδαπού.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, λίγο μετά τις 21:00 της Παρασκευής, στην οδό Μιχαήλ Βόδα στον Άγιο Παντελεήμονα, ένας μελαμψός άνδρας έσπασε το παράθυρο ενός υπερυψωμένου ισογείου και εισήλθε εντός της οικείας.
Το διαμέρισμα ανήκει σε μια υπερήλικη γυναίκα, η οποία είναι ΑΜΕΑ και έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της όρασής της.

Ο αλλοδαπός άνδρας με άγαρμπες κινήσεις την σήκωσε από το κρεβάτι και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει εάν δεν του πει που βρίσκονται τα χρήματα. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει με όλη της τη δύναμη «ΒΟΗΘΕΙΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ» που οι φωνές της ακούστηκαν σε γειτονικό διαμέρισμα. Οι γείτονες, οι οποίοι γνώριζαν την οικογένεια, επικοινώνησαν πρώτα με την αστυνομία και στη συνέχεια κάλεσαν τον γιο της 90χρονης γυναίκας.

Πραγματικά σε 3′ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έδωσαν το παρών, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον Ιρανό δράστη.

Συνελήφθη Γεωργιανός μέλος συμμορίας για κλοπές σε Παλαιό Φάληρο και Ν. Σμύρνη

Τη Δευτέρα το βράδυ, συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και συγκεκριμένα επί της Αχαρνών από πλήρωμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 40χρονος γεωργιανός ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε κλοπές κατ εξακολούθηση.

Οι αστυνομικοί έψαχναν τα ίχνη του σύμφωνα με το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που είχαν παραδώσει στις αστυνομικές αρχές οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας στο Π. Φαλήρο.

Έτσι οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τα χαρακτηριστικά του υπόπτου τον προσήγαγαν ως ύποπτο και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ως ο καταζητούμενος που είχε απασχολήσει για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκρατούμενοί είναι κι άλλα μέλη ένας εκ των οποίων έχει τακτοποιηθεί πρόκειται για έναν 30χρονο Γεωργιανό.


[There are no radio stations in the database]