Το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη 14/11

15 Νοεμβρίου 2022

Στην εκπομπή “Καλημέρα Αττική” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Πύργος: Την βίαζαν 12 άνδρες καθημερινά – Ήταν άτομο με Ειδικές Ανάγκες

Συγκλονιστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ιστορία της 29χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, από την Ηλεία, η οποία βιάστηκε από 12 άνδρες.

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια, όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, την μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου.

Η μητέρα της 29χρονης σήμερα κοπέλας, μετά από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Ομόνοια: 40χρονος κατηγορείται για ασέλγεια και αρπαγή ανηλίκου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει στις 5 Δεκεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο και αρπαγή ανηλίκου. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο μαζί με το παιδί. Η γνωριμία μεταξύ του 40χρονου και της 14χρονης έγινε το καλοκαίρι του 2021 και ενώ ήταν μαθήτρια της πρώτης Γυμνασίου.

Κρήτη: Βίαζε συστηματικά τη σύντροφό του – Η καταγγελία

Κακουργηματικές διώξεις αντιμετωπίζει ο 39χρονος άνδρας που βίαζε συστηματικά την σύντροφό του τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Πέμπτη, όταν η 49χρονη πήγε στις αρχές και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι Ρομά που παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ στο Βόλο

Παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ, που τάχα είχαν εντοπίσει διαρροή στον πίνακα παροχής ρεύματος, έπεισαν δύο νεαροί Ρομά έναν 75χρονο να τους βάλει στο σπίτι του στον Βόλο. Όμως, κλείδωσαν τον άτυχο ηλικιωμένο στην κουζίνα του για λίγα λεπτά, όσο χρειάστηκαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι τα δωμάτια!

Οι δύο δράστες ηλικίας 18 και 19 χρόνων άρπαξαν από το σπίτι τις οικονομίες του ανήμπορου να αντιδράσει 75χρονου ύψους 2.500 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, ο ηλικιωμένος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους κι έτσι εντοπίστηκαν μέσα σε λίγη ώρα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για ληστεία από κοινού και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακούστε το ηχητικό εδώ:


[There are no radio stations in the database]