Βασιλιάς Κάρολος: Ο Βασιλιάς Κάρολος έγινε 74 ετών! Οι ευχές Γουίλιαμ-Κέιτ & όσα θα συμβούν στο Λονδίνο

15 Νοεμβρίου 2022

Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος έγινε ο βασιλιάς Κάρολος και θα τιμηθεί δεόντως

Ο βασιλιάς Κάρολος γιορτάζει τα 74α γενέθλια του, τα πρώτα του γενέθλια χωρίς τη μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και τα πρώτα του ως μονάρχης.

Τις εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Κάρολος ήταν απίστευτα απασχολημένος ενώ την Κυριακή, ηγήθηκε της βασιλικής οικογένειας και του έθνους στην ετήσια λειτουργία της Μνήμης και το αφιέρωμα του στους πεσόντες στο μνημείο στο Whitehall ανέφερε: «Στη μνήμη των ένδοξων νεκρών. Charles R.»

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να περάσει τα γενέθλιά του ήσυχα και ιδιωτικά με τη σύζυγό του, Καμίλα. Τα γενέθλιά του θα τιμηθούν από το «Band of the Household Cavalry» που θα παρουσιάσει το Happy Birthday κατά την τελετή αλλαγής της φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, και χαιρετισμοί με όπλα θα σημειωθούν επίσης σε όλη την πρωτεύουσα προς τιμήν των γενεθλίων του, με το «King’s Troop Royal Horse Artillery» να εκτοξεύει 41 βόλια από το μεσημέρι στο Green Park του Λονδίνου και αμέσως μετά η «Band of the Scots Guards» θα εκτελέσει το Happy Birthday στο πάρκο.

Μια υπέροχη νέα φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Twitter δείχνει τον Κάρολο να γελάει: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά!».

Ακόμα, η μέρα για τα γενέθλια του τιμήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει αναλάβει πλέον τα νέα του καθήκοντα, μετά την απώλεια της μητέρας του, με τον ίδιο να προσαρμόζεται στο νέο ρόλο του.


[There are no radio stations in the database]