Μπραντ Πιτ: 6 πράγματα που δεν ήξερες για τον πιο sexy Hollywood Star

14 Νοεμβρίου 2022

Ο Μπραντ Πιτ είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες στον πλανήτη. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για αυτόν και σίγουρα θέλεις να μάθεις.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Fight Club, δέχτηκε να του σπάσουν τα δυο μπροστινά δόντια.

Ο Μπραντ Πιτ, για να ενσαρκώσει όσο καλύτερα μπορούσε τον ρόλο του Τάιλερ Ντάρντεν, εκτός από μαθήματα πυγμαχίας, δέχτηκε να του αφαιρέσουν κάποια κομμάτια από τα μπροστινά του δόντια, τα οποία επιδιόρθωσε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας.

Πέρασε μια μέρα σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Το 1995, για χάρη της ταινίας “12 Monkeys”, ο Μπραντ Πιτ, για να ενσαρκώσει καλύτερα τον ρόλο του ψυχασθενή, διέμεινε σε μια ψυχιατρική κλινική στην Φιλαδέλφεια, με σκοπό να μελετήσει σε βάθος την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων με ψυχικές διαταραχές.

Η ταινία “12 χρόνια σκλάβος” είχε κάποιες αρνητικές συνέπειες για τον ηθοποιό.

Ο ρόλος που υποδύθηκε στην συγκεκριμένη ταινία, ερχόταν σε αντιπαράθεση με τα ιδανικά του λαού της Κίνας και για αυτό το λόγο του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα.

Η διαφήμιση του ηθοποιού για το αυτοκίνητο Toyota Altis, απαγορεύτηκε στις οθόνες της Μαλαισίας.

Φαίνεται πως ούτε η Μαλαισία συμπαθεί ιδιαίτερα τον Μπραντ Πιτ, καθώς η παρουσία του στην διαφήμιση του Toyota Altis, θα δημιουργούσε ένα αίσθημα κατωτερότητας στους Μαλαισιανούς άνδρες. Για το λόγο αυτό, η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν παίχτηκε ποτέ στην χώρα.

brad

Ο Μπραντ Πιτ απολαμβάνει να τρώει εν ώρα γυρισμάτων.

Όπως έχει σχολιάσει ο ίδιος: «Μου αρέσει να απασχολώ τον εαυτό μου όταν υποδύομαι κάποιο ρόλο. Εξάλλου, είμαι από τη φύση μου άνθρωπος που του αρέσει να τσιμπολογάει».

Είναι σχεδιαστής επίπλων.

Το 2012, συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή επίπλωνFrank Pollaro, ο οποίος τον βοήθησε να δημιουργήσει την δική του κολεξιόν με έπιπλα.


[There are no radio stations in the database]