Καιρός: Βροχές αύριο στη Δυτική Ελλάδα – Καταιγίδες στο Ιόνιο

14 Νοεμβρίου 2022

Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια θα είναι παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο προβλέπεται ο καιρός αύριο.

Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες, με τοπικές ομίχλες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 15 βαθμούς), 9 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως τους 15 βαθμούς, ενώ στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 21 βαθμούς), 14 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες μέτριοι 4-5 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


[There are no radio stations in the database]