«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της Jennifer Aniston

14 Νοεμβρίου 2022

Σε πένθος βρίσκεται η ennifer Aniston, η οποία έχασε τον μπαμπά της την Παρασκευή.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, ο Τζον Αντονι Ανιστον – επίσης ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σαπουνόπερας “Days of Our Lives” έφυγε την περασμένη παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

«Γλυκέ μου μπαμπά… Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ» έγραψε η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram, αναρτώντας και μια φωτογραφία από το παρελθόν, τον μπαμπά της να την κρατάει αγκαλιά και εκείνη μωρό.

Ο Τζον Άντονι Άνιστον (Γιάννης Αναστασάκης) ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός, κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Βίκτωρ Κυριάκης στη δραματική σειρά του NBC «Μέρες αγάπης», στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Ο Άνιστον γεννήθηκε στην Κρήτη το 1933 από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη, ενώ η οικογένεια έφυγε από την Κρήτη για τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ο Άνιστον ήταν δύο ετών.


[There are no radio stations in the database]