Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα- Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με 2 φωτογραφίες μέσω Instagram

14 Νοεμβρίου 2022

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και με χαρά επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα τα media να εικάζανε την πιθανή της εγκυμοσύνη, όμως ούτε η ίδια ούτε άνθρωποι από το φιλικό ή επαγγελματικό της περιβάλλον δεν επιβεβαίωναν ή διέψευδαν την είδηση.

Οι φήμες άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα έντονες καθώς η Ελένη απέφευγε τους τελευταίους 2 μήνες να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ενώ και μέσα από τον λογαριασμό της στα social media δεν τη βλέπαμε να ανεβάζει φωτογραφίες που να διακρίνεται εμφανώς η κοιλιά της. Φαίνεται λοιπόν πως η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει στους θαυμαστές της πως σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά,   και θα κρατά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή της καρδιάς της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης μέσω Instagram

Η τραγουδίστρια  επέλεξε το απόγευμα της Κυριακής 13/11 να αποκαλύψει το υπέροχο αυτό νέο της εγκυμοσύνης της, ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες φαίνεται η ίδια και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, να χαμογελούν αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι τους. Η Ελένη Φουρέιρα φορώντας τα μαύρα εσώρουχά της και ένα μαύρο πουκάμισο, αφήνει να φανεί πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της, αγκαλιάζοντας τον σύντροφό της που -όπως μπορεί κανείς να διακρίνει και στις φωτογραφίες- πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Κάτω από το post η τραγουδίστρια προτίμησε να γράψει ένα απλό -όμως όλο νόημα- σχόλιο:

«+1 🐒❤️»

Όπως ήταν φυσικό αμέσως μετά το ποστάρισμά της στο Instagram, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και fans της Ελένης Φουρέιρα γέμισαν με μηνύματα αγάπης το προφίλ της, κάνοντας like στη δημοσίευση και γράφοντας ευχές για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά της. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Έλενα Παπαρίζου, η Φαίη Σκορδά κ.α επώνυμοι φίλη της, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους!


[There are no radio stations in the database]