Ηλεία: «Με νάρκωναν και με βίαζαν σε σπίτια κι αυτοκίνητα», καταγγέλλει 29χρονη

12 Νοεμβρίου 2022

Τον απόλυτο εφιάλτη φαίνεται πώς ζούσε για δύο χρόνια μία 29χρονη από την Ηλεία, η οποία σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ομάδα ατόμων την νάρκωνε και τη βίαζε σε σπίτια, αυτοκίνητα και διάφορους χώρους. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι της έδεναν τα μάτια για να μην βλέπει τι γίνεται.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου», ανέφερε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

«Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου», πρόσθεσε η 29χρονη.

«Μου λείπει το παιδί μου»
Παράλληλα, υποστήριξε ότι έκανε ένα παιδί, το οποίο έβλεπε μόνο στο νοσοκομείο και μετά δεν το πήρε μαζί της όταν έφυγε.

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δε το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο»
Η 29χρονη θέλει να αφήσει πίσω τον εφιάλτη και να κάνει μία νέα αρχή μακριά από την Ηλεία, παίρνοντας απολυτήριο Λυκείου και βρίσκοντας δουλειά.

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω», επεσήμανε στην εφημερίδα.

Η δύσκολη διαβίωση
Πάντως, η ίδια, τα αδέλφια και ο πατέρας της ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε. Μάλιστα, από τον πρόεδρο έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν με μια κάποια αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους.

«Στο χωριό με έβριζαν, δε με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί», σημείωσε.

Μαρτυρίες κι αστυνομικές πηγές
Κάποια άτομα που μίλησαν στην εφημερίδα και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, ωστόσο ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως σχετικά με τα περιστατικά που αφορούν τον εξαναγκασμό της σε σεξουαλικές πράξεις ότι δεν έχει γίνει καμία -επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά, ώστε να ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία και ο σχηματισμός δικογραφίας.


[There are no radio stations in the database]