Βιασμός 12χρονης: Νέα κατάθεση της ανήλικης, αναγνώρισε δεύτερο οίκο ανοχής

9 Νοεμβρίου 2022

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη: το κορίτσι, σε νέα κατάθεσή του, φέρεται να αναγνώρισε δεύτερο οίκο ανοχής.

Το ανήλικο θύμα αυτής της δραματικής υπόθεσης έδωσε τέταρτη κατάθεση στους αστυνομικούς. Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε έναν οίκο ανοχής όπου φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης, επιδείχθηκαν στο παιδί επτά με οκτώ φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο οίκος ανοχής που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού.

Την ίδια ώρα, το θύμα αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο, που δεν αφορά οίκο ανοχής, στο οποίο -όπως λέγεται ότι δήλωσε ο Ηλίας Μίχος- είχε κλειδί για ένα δωμάτιο, όπου -όπως λέει η ίδια- δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο πρώτος κατηγορούμενος αυτής της υπόθεσης είχε το κλειδί.

Σημειώνεται πως ο δεύτερος χώρος που αναγνώρισε η ανήλικη, φέρεται να είναι ένας χώρος διαμονής τύπου μοτέλ.


[There are no radio stations in the database]