Πετράλωνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Παραπέμπονται σε δίκη 9 άτομα

8 Νοεμβρίου 2022

Σε δίκη παραπέμπει εννέα κατηγορούμενους, μεταξύ αυτών τον πατέρα και τον θείο των τριών παιδιών, στην υπόθεση στα Πετράλωνα, η νέα εισαγγελική πρόταση, η οποία εκδόθηκε μόλις χθες και περιέχει σοκαριστικές περιγραφές βιασμών και κακοποίησης. Το αν θα γίνει δίκη, ή όχι, θα αποφασιστεί με την έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

Στη νέα πρότασή του, ο εισαγγελέας, εκτός από την απόρριψη των αιτημάτων του κατηγορουμένου, επιμένει στα όσα είχε αναφέρει τον περασμένο Ιούνιο στην πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την οποία ζητούσε να παραπεμφθούν στο ακροατήριο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο πατέρας των παιδιών και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. 

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στην πρόταση, περιγράφονται πράξεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία και αναφέρεται – μεταξύ άλλων- ότι από το καλοκαίρι του 2012 ως το 2016 ο κατηγορούμενος πατέρας εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας, στο σπίτι τους όταν βρισκόταν μόνος του με τον ανήλικο παθόντα -17χρονο σήμερα- γιο του τον εξανάγκασε να ανεχθεί παρά φύση συνουσία σε βάρος του χωρίς τη θέλησή του και μετά την πράξη τον απειλούσε κάθε φορά να μην το αποκαλύψει σε κανέναν γιατί θα τον σκότωνε. Σημειώνεται ότι η υπόθεση χρεώθηκε σε άλλον εισαγγελέα χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Πλέον, τον τελευταίο λόγο έχει το δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει την παραπομπή ή μη των εννέα κατηγορουμένων σε δίκη αφού προηγουμένως αξιολογήσει την εισαγγελική πρόταση που παραμένει παραπεμπτική και απορρίπτει ουσιαστικά όλες τις  ενστάσεις των κατηγορουμένων και τα επιχειρήματα που είχαν διατυπωθεί για τις πραγματογνωμοσύνες που έχουν γίνει στα παιδιά.


[There are no radio stations in the database]