Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με 51χρονο αγνοούμενο που βρέθηκε νεκρός – Είχε τραύμα από αλυσοπρίονο

7 Νοεμβρίου 2022

Συνελήφθη ένας 59χρονος με τον οποίο είχαν μεταβή στην Αρεθούσα για παράνομη υλοτόμηση, καθώς και ο 28χρονος γιος του

astynomia-peripoliko

Σε υπόθεση… θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 51χρονου Ίλι Μέρα από την Αρέθουσα Θεσσαλονίκης, καθώς το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε δάσος της περιοχής.

Ο άντρας με καταγωγή από την Αλβανία, αγνοείτο  από τη 1η Νοεμβρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τον αδελφό του τρεις ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άντρας είχε μεταβεί για παράνομη υλοτόμηση σε ορεινό όγκο της Αρέθουσας μαζί με έναν 59χρονο ημεδαπό, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσαν εργασιακές σχέσεις.

51χρονος273θ

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη στο δάσος που είχαν μεταβεί οι δύο άντρες και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του το θύμα. Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. και διερευνάται πολύ σοβαρά, είναι ο 59χρονος που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο -πιθανότατα μόνος του και κατά λάθος- στη συνέχεια να το πέταξε προς το θύμα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στον μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 59χρονος στη συνέχεια κάλεσε τον γιο του, ο οποίος μετέβη στο σημείο για να τον μεταφέρει σε κοντινό κέντρο Υγείας και παράτησε τραυματισμενο τον 51χρονο, ο οποίος πέθανε αβοήθητος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 59χρονος πέταξε στον δρόμο το κινητό του θύματος, πιθανότατα για να μην εντοπιστεί και να μη καταλάβουν οι Αρχές ότι είχαν πάει για παράνομη υλοτόμηση.

Ο άντρας εντοπίστηκε στο δάσος από τους αστυνομικούς το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 59χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαφορά μαχαίρια και συνελήφθη μαζί με τον 28χρονο γιο του για παράνομη οπλοκατοχή και σχηματίζεται δικογραφία. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του 59χρονου στον θάνατο του θύματος ερευνάται.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

πηγή: https://www.protothema.gr/


[There are no radio stations in the database]