Πάτρα: Ντελιβεράς σκηνοθέτησε ληστεία γιατί χρειαζόταν… 80 ευρώ!

5 Νοεμβρίου 2022

Οι αστυνομικοί εξασφάλισαν πλάνα από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία, δεν είδαν σε αυτά κάποια επίθεση σε βάρος του διανομέα

Delivery

Κενά και ασάφειες παρατήρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στις περιγραφές που έδωσε ένας 54χρονος διανομέας εστιατορίου, ο οποίος είχε καταγγείλει αναστατωμένος ότι είχε πέσει θύμα ληστείας την περασμένη Τετάρτη, ενώ πήγαινε να παραδώσει παραγγελία σε μια περιοχή της Πάτρας.

Ο 54χρονος ντελιβεράς είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιό του, τον σταμάτησαν άγνωστοι οι οποίοι τον χτύπησαν και του άρπαξαν τις εισπράξεις που είχε κάνει ως εκείνη τη στιγμή και ήταν μόλις 80 ευρώ. Ωστόσο, στις ερωτήσεις που του έκαναν, απαντούσε με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, κινώντας υποψίες.

Όταν οι αστυνομικοί εξασφάλισαν πλάνα από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία, δεν είδαν σε αυτά κάποια επίθεση σε βάρος του διανομέα, ο οποίος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε την ληστεία επειδή είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη! Έτσι, συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


[There are no radio stations in the database]