Κακοκαιρία Eva: Λόγος αναβολής του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός οι κεραυνοί, λέει ο Μαρουσάκης

5 Νοεμβρίου 2022

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

pao_vroxi

Τα καιρικά δεδομένα ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης λόγω της κακοκαιρίας «Eva», λέγοντας πως είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε ότι θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί το «αιώνιο» ντέρμπι, καθώς τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα και επικίνδυνα και ο όγκος νερού που θα πέσει θα προκαλέσει πολλές δυσκολίες.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε ότι θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των οπαδών στο γήπεδο και πρόσθεσε ότι οι κεραυνοί που θα πέσουν θα θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

«Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες», ανέφερε στο OPEN.


[There are no radio stations in the database]