Οι 4 βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό: Εισοδηματίας, σεκιουριτάς, υπάλληλος σούπερ μάρκετ και ηλεκτρολόγος

5 Νοεμβρίου 2022

Σημαντικές οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, έκλεισε χθες ο δεύτερος κύκλος συλλήψεων με συνολικά 4 άτομα να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως βιαστές, τα πρόσωπα των οποίων αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό.

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον τελευταίο άνδρα που αναζητούσαν, έναν 43χρονος ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κόρινθο.

Αναλυτικά, συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος, ένας 55χρονος άνδρας και αργότερα τα απόγευμα ένας 43χρονος.

Ποιοι είναι οι 4 που συνελήφθησαν για το βιασμό της 12χρονης

35χρονος επιχειρηματίας

Ο 35χρονος, ο οποίος δήλωσε εισοδηματίας, συνελήφθη με την κατηγορία πως βρέθηκε με την 12χρονη τρείς φορές την οποία φέρεται πως βίασε.

Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 laptop
tablet
2 κινητά τηλέφωνα

39χρονος σεκιουριτάς, πατέρας 9χρονου αγοριού

Ο 39χρονος είναι κάτοικος Νέου Ηρακλείου, πατέρας 9χρονου αγοριού. Συνελήφθη με την κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

πιστόλι και 42 φυσίγγια
tablet
κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

55χρονος προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-2- φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές ( laptop)
-2- υπολογιστές tablet
-3- φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού ( USB )
-1- σκληρός δίσκος
-1- κάρτα μνήμης και
κινητό τηλέφωνο

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί μετά την σύλληψη 8 βιαστών της 12χρονης, επικεντρώνουν τις έρευνες στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τριών ακόμη ανδρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την ανήλικη σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα που είχε δώσει στην πρώτη κατάθεσή της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα έρευνα για τον εντοπισμό ενός διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω εταιρείας χρονομίσθωσης, αλλά και για έναν ακόμη οίκο ανοχής που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν από τον Ηλία Μίχο και τον «Μιχάλη» για την εξώθηση της 12χρονης στην πορνεία.


[There are no radio stations in the database]